گزارش خبری برگزاری کارگاه آموزشی ارتقاء آگاهی کارکنان درخصوص آمادگی در بلایا

۲۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۷ کد : ۲۶۸۷۵ اخبار تصویری اخبار
تعداد بازدید:۲۵۴
کارگاه آموزشی ارتقاء آگاهی کارکنان درخصوص آمادگی در بلایا با همکاری معاونت توسعه و بهداشت دانشگاه برگزار شد.
گزارش خبری برگزاری کارگاه آموزشی ارتقاء آگاهی کارکنان درخصوص آمادگی در بلایا

در راستای اجرای مصوبات کمیته HSE دانشگاه در تاریخ ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ کارگاه آموزشی ارتقاء آگاهی کارکنان درخصوص آمادگی در بلایا با همکاری معاونت توسعه و بهداشت دانشگاه برای کارکنان ستادی و با تدریس آقایان دکتر شایان خلیلی و مهندس اصغر لطف اله زاده برگزار شد. در این کارگاه موضوعاتی از قبیل اپیدمیولوژی بلایا، حوادث CBRN، چرخه مدیریت بلایا، تریاژ در بلایا و وسایل حفاظت فردی در حوادث به سمع و نظر شرکت کنندگان ارائه شد.

لازم به ذکر است مطالب آموزشی در همین صفحه بارگذاری شده است و افرادیکه در پیش آزمون شرکت و در کارگاه حضور فعال داشتند می توانند با مطالعه جزوه آموزشی در پس آزمون کارگاه که در تاریخ ۲۸ و ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد، شرکت نمایند.

جزوه آمادگی بلایا و کاهش آسیب در زمان بروز بلایا

پدافند غیرعامل