برگزاری دوره شغلی ارتقاء آمادگی پرسنل در برابر بلایا

۰۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۲ کد : ۲۱۱۸۵ اخبار تصویری اخبار

مدیریت توسعه منابع انسانی (دبیرخانه HSE کارکنان) دانشگاه با همکاری معاونت امور بهداشتی در نظر دارد دوره شغلی ارتقاء آمادگی پرسنل در برابر بلایا را به مدت ۶ ساعت برای کارکنان شاغل در دانشگاه به صورت مجازی با ظرفیت ۲۰۰ نفر برگزار نماید. این دوره با توجه به اپیدمی کرونا به صورت مجازی به آدرس https://vcm.arums.ac.ir/b/kva-ywa-43z-tdz در روز یکشنبه ۱۳-۶-۱۴۰۱ ساعت ۹ صبح با تدریس آقای حجت الاسلام علی زارع و سرکار خانم خوشروز حسین زاده برگزار خواهد شد. زمان آزمون روز چهارشنبه ۱۶ شهریور ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۸ صبح لغایت ۸ شب بوده و صرفا همکارانی که با کد ملی وارد فضای اسکای روم شده اند با مراجعه به سایت دانشگاه/میز خدمت الکترونیک/ سامانه آموزش ضمن خدمت کارکنان/ پورتال آموزشی قادر به شرکت در آزمون الکترونیکی مذکور خواهند بود. لازم به ذکر است برای همکارانیکه فاقد دوره توجیهی بدو خدمت باشند امکان شرکت در آزمون فوق الذکر مقدور نخواهد بود. همچنین به جهت ظرفیت محدود تعداد شرکت کنندگان در دوره امکان تخصیص سهمیه مازاد میسر نمی باشد.

اسلایدهای دوره شغلی ارتقاء آمادگی پرسنل در برابر بلایا

نظر شما :