برگزاری دوره شغلی ارگونومی اداری و کار با کامپیوتر (HSE در محیط کار)

۰۹ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۷ کد : ۲۰۸۰۸ اخبار تصویری اخبار

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه (دبیرخانه HSE کارکنان) با همکاری معاونت امور بهداشتی، در نظر دارد دوره آموزش شغلی ارگونومی اداری را به مدت ۶ ساعت برای کارکنان شاغل در دانشگاه به صورت مجازی با ظرفیت ۲۰۰ نفر برگزار نماید، این  دوره  با توجه به شیوع موج هفتم کرونا به صورت مجازی به آدرس https://vcm.arums.ac.ir/b/kva-ywa-43z-tdz در روز چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۹ صبح  با تدریس آقایان حجت الاسلام علی زارع و مهندس اسلام شیرین زاده برگزار خواهد شد. زمان آزمون ۲۲ و ۲۳ مرداد ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۸ صبح لغایت ۸ شب بوده و صرفاً همکارانی که با کد ملی وارد فضای اسکای روم شده اند با مراجعه به سایت دانشگاه/ میزخدمت الکترونیک/ سامانه آموزش ضمن خدمت کارکنان/ پورتال آموزشی قادر به شرکت در آزمون الکترونیکی مذکور خواهند بود. لازم به ذکر است همکارانیکه فاقد دوره توجیهی بدو خدمت باشند، امکان شرکت در آزمون فوق الذکر را نخواهد داشت. همچنین به دلیل ظرفیت محدود شرکت کنندگان در دوره، امکان تخصیص سهمیه مازاد میسر نمی باشد.

اسلایدهای دوره ارگونومی در محیط اداری

آخرین ویرایش۲۰ مرداد ۱۴۰۱