۰۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۴ کد : ۲۶۵۸۳ اخبار دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی اردبیل موفق به کسب عنوان برتر تجربه ساماندهی اموال غیر منقول و ایجاد بانک اطلاعاتی املاک دانشگاه در سطح وزارت بهداشت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، عنوان برتر تجربه ساماندهی اموال غیر منقول و ایجاد بانک اطلاعاتی املاک دانشگاه در سطح وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تعلق گرفته و در بین تجربیات برتر در فصلنامه مدیریت دانش نظام سلامت منتشر شد.

گفتنی است واحد ارائه دهنده این تجربه، معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و آقایان دکتر سعادت جلیلی و دکتر پیمان آخربین از اعضای تیم تجربه بودند.

آخرین ویرایش۰۷ مرداد ۱۴۰۲