بررسی وضعیت پروژه های درمانی، آموزشی و تجهیزات پزشکی استان با حضور رئیس مرکز امور اقتصادی وزارت بهداشت

۱۴ تیر ۱۴۰۲ | ۰۷:۲۳ کد : ۲۶۱۶۳ اخبار دانشگاه
وضعیت پروژه های درمانی، آموزشی و تجهیزات پزشکی استان با حضور رئیس مرکز امور اقتصادی وزارت بهداشت مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر اسدی، رئیس مرکز امور اقتصادی وزارت بهداشت در سفر به استان اردبیل از پروژه های درمانی و آموزشی استان بازدید کرد.

در این بازدیدها که دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و معاونین و مدیران توسعه مدیریت و منابع و درمان دانشگاه نیز حضور داشتند در خصوص تسهیل در تهیه تجهیزات پزشکی، تسریع در ساخت بیمارستان های نجف زاده و هزار تختخوابی و تسهیل در مولد سازی بحث و تبادل نظر شد.