بررسی مسائل و مشکلات بهداشتی و درمانی شهرستان گرمی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۱۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۳ کد : ۲۳۵۹۳ اخبار اصلی
مسائل و مشکلات بهداشتی و درمانی شهرستان گرمی با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

در دومین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی، دکتر علی محمدیان رئیس دانشگاه به همراه اعضای هیئت رئیسه به شهرستان گرمی سفر کرده و در جلسه ای با مسئولین شبکه بهداشت و درمان، مسائل و مشکلات بهداشتی و درمانی شهرستان را مورد بررسی قرار دادند.

در این جلسه که معاونین توسعه مدیریت و منابع، درمان و بهداشت و تعدادی از مدیران دانشگاه نیز حضور داشتند مسائل و مشکلات تخصصی مربوط به هر معاونت، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین در خصوص امکان تامین نیروهای تخصصی در بیمارستان و رفع موانع زیرساختی با تامین منابع مورد نیاز بحث و تبادل نظر شد.