قهرمانی تیم فوتسال پایگاه بعثت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در مسابقات فوتسال جام حماسه ۹ دی

۱۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۶ کد : ۲۳۵۹۱ اخبار دانشگاه
تیم فوتسال پایگاه بعثت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، قهرمان مسابقات فوتسال جام حماسه ۹ دی استان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، بمناسبت فرا رسیدن ایام ا... دهه مبارک فجر و بزرگداشت حماسه ۹ دی، مسابقات فوتسال دستگاههای اجرایی استان با حضور ۳۶ تیم برگزار شد.

در این مسابقات تیم فوتسال پایگاه مقاومت بعثت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل توانست در دیدار نهایی با نتیجه ۵ بر ۱ تیم اداره کل زندان ها را شکست داده و مقام قهرمانی این مسابقات را به خود اختصاص دهد.

در مراسم اختتامیه این مسابقات که با حضور دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه، جانشین فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی استان و دانشگاه برگزار شد مدال و حکم قهرمانی به تیم دانشگاه اهدا شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل این قهرمانی و موفقیت فرهنگی ورزشی را به تمامی بازیکنان، سرپرست و مربی تیم دانشگاه تبریک و تهنیت عرض می نماید.