پرداخت ۴۰ درصد از بدهی های بیمه تکمیلی آرمان در مرحله اول

۱۲ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۹ کد : ۲۳۰۵۶ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

مهدی قاسمی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: پیرو اطلاعیه قبلی درخصوص آغاز فرآیند پرداخت بدهی های بیمه آرمان، به استحضار همکاران گرامی می رساند روز یکشنبه ۱۱ دی ماه ۱۴۰۱ در اجرای مرحله اول تسویه بدهی ها، تعداد ۷۱۳ مورد از مطالبات همکاران ( ۴۰ درصد بدهی ها و به میزان بالغ بر شش میلیارد ریال ) به شماره حساب همکاران (نزد بانک ملت) پرداخت شد.

وی افزود: پرداخت بدهی ها با اولویت زمانی تحویل اسناد و مدارک پزشکی همکاران به بیمه انجام یافته و قبل از پرداخت نیز پیامک واریز بدهی ها از بیمه آرمان به همکاران ارسال شده است.

مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه اظهارداشت: همکاران محترم در صورت دریافت پیامک از بیمه آرمان طی روزهای گذشته، می توانند با بررسی گردش مالی شماره حساب ملت خود از واریز مبلغ خسارت اطمینان حاصل نمایند.

وی گفت: مرحله دوم پرداخت بدهی ها ( بیش از ۳۰ درصد) نیز تا پایان هفته آتی به حساب همکاران واریز خواهد شد.